Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

«Σύλλογος της βρωμιάς ο Ολυμπιακός»


Μπραβο προεδρε απο καποιον πρεπει να τα ακουσουν

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Σφοδρότατη επίθεση στον Ολυμπιακό σε μπασκετικό, αλλά και ποδοσφαιρικό επίπεδο εξαπέλυσε κατά τη διακοπή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ελληνικό ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» υποστήριξε πως θα πρέπει επιτέλους να βρεθεί ένας δικαστής με σθένος να τιμωρήσει τον «σύλλογο της βρωμιάς», όπως χαρακτήρισε τους Πειραιώτες θυμίζοντας περιστατικά βίας, όπως η επίθεση στον Τζιμπρίλ Σισέ στο «Καραϊσκάκη» και τα όσα έγιναν προ ετών στη Ριζούπολη.
«Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Τι άλλο περιμένουν να δουν πια; Τι να πρωτοθυμηθούμε;», ήταν η πρώτη ατάκα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Και συνέχισε: «Οπουδήποτε βρίσκεται ο Ολυμπιακός, πάντα επισκιάζεται ένας αγώνας. Οπως είπα και πιο πριν, πρέπει αυτό το σωματείο κάποια στιγμή να τιμωρηθεί. Φιλόπουλος, Ριζούπολη, Τροκαντερό, Συγγρού μία,  Τα όσα έκαναν με τον Σισέ; Τη Ριζούπολη; Συγγρού δύο,στο βόλεϊ που ήταν να γίνει ο αγώνας με μαθητές και έφεραν τους οργανωμένους;  τώρα εδώ..
 Κάποια στιγμή δεν θα βρεθεί κάποιος που να έχει το σθένος να τους τιμωρήσει; Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Σε κάθε άθλημα έχουμε συνηθίσει να παίζουμε εναντίον 8 στη μπάλα εναντίον 14, στο βόλεϊ εναντίον 8, στο μπάσκετ εναντίον 8. Που θα πάει αυτή η κατάσταση. Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει».Τι άλλο» να θυμηθεί κανείς; συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ.
«Πρέπει επιτέλους να βρεθεί ένας δικαστής με σθένος και να τιμωρήσει το σύλλογο της βρωμιάς. Και επιτέλους... Δεν είναι δυνατόν θύτης και θύμα να έχουν την ίδια αντιμετώπιση. Οποτε δεν μας «βολεύει», χαλάμε το παιχνίδι...», υπογράμμισε ο Γιαννακόπουλος και κατέληξε: «Είναι αδιανόητα πράγματα αυτά που ακούμε και όσα βλέπουν τα μάτια μας. Εφτασαν στο σημείο απ' ότι μαθαίνουμε να μαχαιρώσουν τον Μπράμος. Επιτέλους κάποιος να τους τιμωρήσει...». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: