Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Επεισόδια και μαχαιριές στην Πάτρα


Επεισόδια σημειώθηκαν πριν αλλά και εν μέσω του αγώνα του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή. Έπεσαν καρέκλες, υπήρξαν μαχαιριές, δακρυγόνα και διάφορα αντικείμενα,  Περίπου 2000 φίλοι των ερυθρόλευκων βρίσκονται πλέον στο γήπεδο της Αγυιάς.

Μερίδα οπαδών κατά τη μετάβασή της στο γήπεδο δημιούργησε επεισόδια στην πόλη,
Από την ένταση και τα επεισόδια αναφέρεται ότι έχουν προκληθεί φθορές
Μόλις έφτασαν στο γήπεδο υπήρξαν συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις αφού αρκετοί οπαδοί προσπάθησαν να μπουν χωρίς εισιτήριο στις εξέδρες.
 Όσον αφορά στο ματς στην διάρκεια του πρώτου μέρους οπαδοί των φιλοξενούμενων συνεπλάκησαν με τους αστυνομικούς και πέταξαν καρέκλες. Εκτός αυτού επήλθαν τρεις τραυματισμοί . Οι δύο ήταν αστυνομικών, εκ των οποίων ο ένας μαχαιρώθηκε δύο φορές στην πλάτη ενώ ο άλλος χτυπήθηκε στο πρόσωπο και ο τρίτος ενός οπαδού της Παναχαϊκής που σε μία στιγμή έντασης πήδηξε από την κερκίδα και έπεσε κάτω χτυπώντας τα πόδια του.
 Επίσης σε αρκετές περιπτώσεις ένθερμοι υποστηρικτές της Παναχαϊκής έριξαν αντικείμενα στο γήπεδο (σ.σ. προς το τέλος του πρώτου μέρους αλλά και στην συνέχεια πετυχαίνοντας τον επόπτη Γουργιώτη) αναγκάζοντας τον ρέφερι του αγώνα να διακόψει το παιχνίδι οριστικά πια στο 87'.